MACANICS
MACANICS
tech support for creative organisations
 

We do tech support for creative organisations.

 
luke-chesser-2347 copy.jpg
 
 

Wij zijn Macanics. Een systeembeheer dienstverlener geboren uit een passie voor technologie. Ons hart en specialisme liggen bij de creatieve sector. Het is onze missie om organisaties te helpen het beste uit technologie te halen. Dat doen we door pro-actief te zijn, snel te schakelen en een informele werkwijze. Je vindt ons in de Amsterdamse Houthavens waar we met een jong en enthousiast team voor je klaar staan. 

 

Lodewijk 

is onze tech specialist. Hij kent de creatieve sector als geen ander. Door een schat aan ervaring weet hij de behoeften van onze klanten te vertalen naar de juiste oplossing.

Unknown-2.jpeg

Dennis

is onze support held. Als de techniek je in de steek laat is hij je redder in nood. Hij stelt alles in het werk om je zo snel mogelijk weer up-and-running te krijgen.

Manon

is onze projectmanager. Ze is het aanspreekpunt voor onze klanten, een planner in hart en nieren en zorgt ervoor dat bij ons alles op rolletjes loopt.

 
 

Wij werken vanuit de filosofie dat we bij onze klanten onderdeel zijn van het team op de werkvloer. Afhankelijk van de wensen nemen we het beheer en support, de implementatie van nieuwe systemen, het management en consultancy op ons van alle IT gerelateerde zaken. Daarbij staat bij ons voorop dat we in openheid met elkaar samenwerken. 

We geloven in transparante samenwerkingen, daarom zijn we geen product reseller. Door die onafhankelijkheid kunnen we werk op maat leveren, waarbij het belang van onze klanten altijd voorop staat.