Lodewijk 

is onze tech specialist. Hij kent de creatieve sector als geen ander. Door een schat aan ervaring weet hij de behoeften van onze klanten te vertalen naar de juiste oplossing.

Unknown-2.jpeg

Dennis

is onze support held. Als de techniek je in de steek laat is hij je redder in nood! Hij stelt alles in het werk om je zo snel mogelijk weer up-and-running te krijgen.

Manon

is onze projectmanager. Ze is het aanspreekpunt voor onze klanten, een planner in hart en nieren en zorgt ervoor dat bij ons bedrijfsorganisatorisch alles op rolletjes loopt.

 
 

Macanics is jouw in-house systeembeheerder. We zijn onderdeel van het team, maar dan buiten de deur. Afhankelijk van de wensen van onze klanten nemen we het beheer en support, de implementatie van nieuwe systemen, het management en consultancy op ons voor alle tech gerelateerde zaken.

We geloven in transparante samenwerkingen. Daarom werken we niet met service contracten en zijn we geen product reseller. Op die manier kunnen we onafhankelijk en passend werk leveren, waarbij het belang van onze klanten altijd voorop staat.